PROWORKS samarbejdspartnere

PROWORKS samarbejdspartnere omfatter nogle af de bedste kapaciteter inden for deres felt

PROWORKS samarbejdspartnere har forskellige unikke kompetencer og vores netværk forgrener sig i mange brancher. PROWORKS sidder i forskellige udvalg, udviklings- og bestyrelsesgrupper og indhenter nyeste viden og erfaringer på relevante områder.

 

 • Lucas & Partnere, har medvirket ved mere end 200 gennemførte virksomhedsoverdragelser i mange, forskelligartede brancher. Vi udfører værdiindikationer og deltager ved rekonstruktioner, fusioner mv. Lucas & Partnere har aftaler med udenlandske mæglerkæder om salg af danske virksomheder og køb af udenlandske, som supplement til direkte formidling. Besøg Lucas & Partners her.

 

 • CBS EXECUTIVE, Danmarks førende erhvervsakademi med højeste forretningsorienterede uddannelsesprofil. PROWORKS har designet flere banebrydende projektforløb og er fra foråret 2013 hovedleverandør og overordnet projektleder på et af disse – Executive Business Program – som gennemføres i CBS regi og sammen med nogle af landets fremmeste undervisere. Besøg CBS Executive her.

 

 • CONNECT Denmark er et netværk til vækst, innovation, forretnings-udvikling og mulighed for at skubbe de gode ideer videre mod succes. CD er en landsdækkende nonprofitorganisation, som består af omkring 900 mennesker fra over 400 virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv. CD’s medlemmer er ledere, nøglepersoner og specialister fra dansk erhvervsliv, forskningsinstitutioner og offentlige organisationer. Besøg CONNECT Denmark her.

 

 • Thomas Bäckman, stifter og tidligere managing partner af Kaiketsu International i Malmø (Kaiketsu) og tidligere i topledelsen af flere store skandinaviske virksomheder. Thomas er virksomhedsøkonom og har en mastergrad med integrationsfokus. Siden 1993 konsulent for Scandevo indenfor virksomheds- og forvaltningsudvikling. Programchef og vejleder i MiL Institute, Mentor International. Assessor i European Mentoring & Coaching Council, som akkrediterer uddannelsesprogrammer for coacher/mentorer i Europa. PROWORKS og Thomas er samarbejdspartnere og har et tæt og inspirerende udviklingssamarbejde.

 

 • Stig Zandrén, specialist og mentor.
  Fokus på udvikling af det menneskelige potentiale i organisationer, samt holistisk, at muliggøre visioner, forandring og mål. Blandt andet aktiv i ”The Human Element”, både i Sverige og internationalt, samt mange års erfaring i logistik og kapitalrationalisering. Læs mere om Stig her.

 

 • Marika Kajo, Kajovision.
  Marika Kajo arbetar som konsult inom mänsklig kommunikation med storytelling såväl som improvisation som redskap.
  Med bakgrund som civilingenjör i Datorteknik från LITH, Teatervetenskap och Dramaturgi vid Köpenhamns Universitet, och med skärningspunkter mellan olika kompetenser inom interaktiva media, rehabiliteringsteknik och forskning på Interactive Institute Berättarstudio.
  Læs mere om Marika her

 

 • Accelerace brænder for at hjælpe dygtige iværksætter- og vækstvirksomheder i hele landet med at få bragt deres produkter hurtigt og effektivt til markedet. Accelerace har indtil videre gjort det muligt for over 100 ambitiøse iværksætter- og vækstvirksomheder at lancere deres produkter globalt, finde nye investorer eller noget helt tredje gennem Acceleraces fem måneder lange forretningsudviklingsforløb. Besøg Accelerace her.

 

 • John Bern Nielsen, stifter af John Bern & Co. (John Bern & Co.). John er medlem af Selskabet for Fremtidsforskning og har en fortid i Texas Instruments samt i SAS Service Partners udviklingsafdeling. PROWORKS, har arbejdet sammen med John om, at indkredse organisatoriske problemstillinger og udfordringer og skabe resultater ved at udvikle og vedligeholde arbejdsglæde. Endvidere råder John over – og har selv udviklet – en række nyttige værktøjer. PROWORKS og John har fælles ønske om, at gennemføre succesfulde forandrings- og udviklingsprojekter.

 

 • MOMENTUM Academy (Momentum) udbyder kurser til ledere, som er udviklet i tæt samarbejde med Danmarks førende erhvervsfolk og oplægsholdere. Momentum Academy udvikler kurser, der tager højde for de udfordringer moderne ledere møder i dag. Vi beskæftiger os med vidensdeling inden for en bred organisatorisk berøringsflade og vi træner ledere i at udøve aktivt lederskab. PROWORKS leverer relevant designede forløb, er course director og faciliterer kurser og længere virksomhedsrettede forløb for MOMENTUM Academy. Se her.

 

 • Lars Fausing Sørensen, stifter af Abacus Management Consulting (Abacus) er tidligere direktør (CIO) i A.P. Møller – Mærsk og har sine forcer indenfor projektledelse og komplicerede IT-projekter. Lars er kreativ og stærkt orienteret omkring mål, målsætning, og helhedssyn. Lars har leveret resultater og løsninger til bl.a. KNI (Grønland), Carlsberg og NDA Transport Industry. PROWORKS arbejder sammen med Lars om networking, coaching og forretningsudvikling.

 

 • TPV – Topledere på Vej er et forpligtende eksklusivt netværk for CxO’er (TPV). Medlemmerne tæller topledere indenfor alle kategorier af virksomheder, nationalt og internationalt, og indenfor enhver tænkelig branche. TPV er et meget aktivt og givende netværk, hvis medlemmer kan bibringe viden, forslag og løsninger til en given udfordring. PROWORKS er selvfølgelig, at finde i dette forum.

 

 • DJØF er den faglige organisation for 75.000 jurister, jurastuderende, erhvervsøkonomiske og samfundsvidenskabelige kandidater og studerende på alle niveauer i det private erhvervsliv, det offentlige og i udlandet. Besøg Djøf her.

Vil du vide mere om PROWORKS samarbejdspartnere? Læs her.

Ring eller skriv til Torben Kristensen på telefon 28 10 85 45 eller via e-post tk@proworks.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

PROWORKS ApS • Poppelvej 2, 2791 Dragør • Telefon +45/ 28 10 85 45 • tk@proworks.dk • CVR 26613817 •