PROWORKS presse, aviser og radio

PROWORKS

Foto: Liselotte Sabroe fra Berlingske Business - klik på billedet for at komme til artikel
Foto: Liselotte Sabroe fra Berlingske Business – klik på billedet for at komme til artikel om PROWORKS

PROWORKS

Etableret af erfarne topledere, der har skabt resultater i egne virksomheder. Som ansatte har vi gennemført forandrings-og udviklings projekter i mange virksomheder.

I PROWORKS tror vi på, at man kan lære uden at blive undervist og at det mest effektivt opnås ved ’learning by doing’. Vores mission er derfor at bringe kompetente mennesker sammen og udvikle forretning, skabe værditilvækst, drive ”real life” strategi og forretningsplaner. Visionen er at skabe målbar vækst og jobs gennem værdier som forretningsforståelse, kvalitet, fleksibilitet, initiativ og ansvarlighed.

En række aviser og fagblade har omtalt et af vores projekter, “Executive Business Program – GENVEJ til vækst”, herunder Aarhus Stiftstidende og Berlingske Tidende. Projektforløbet udføres i samarbejde med CBS Executive og CONNECT Denmark.

Læs disse artikler fra Berlingske Business:
Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3

Radio 24/7, erhvervsradio:

Hør Managing partner, Torben Kristensen, samt professor og underviser på Executive Business Program, Mogens Bjerre. De taler om incitatmentet bag og udfodringerne ved programmet, i radioudsendelsen “De 6 Hatte” på Radio 24/7:

 

PROWORKS ApS • Poppelvej 2, 2791 Dragør • Telefon +45/ 28 10 85 45 • tk@proworks.dk • CVR 26613817 •