Bestyrelse og rekruttering

Bestyrelse

PROWORKS’ managing partner og associerede partnere, har årelang erhvervserfaring med ledelse, bestyrelsesarbejde og rådgivning i både store virksomheder, SMV’er og i organisationer. Dertil kommer et grundigt kendskab til virksomhedernes mange udfordringer og ejerledernes tankegang. I PROWORKS er vi optaget af udvikling og vækst, samt de mange andre facetter, man i en bestyrelse står over for. Gennem vidt forgrenede net til erfarne erhvervsledere, videnskompetence og udviklingsfora står Torben Kristensen og PROWORKS’ øvrige partnere godt rustede til bestyrelsesopgaver – og til, at assistere med rekruttering af de rette bestyrelseskandidater.

Executive Search

Vores samarbejdspartner  Taplow Executive Search løser opgaver inden for Executive Search, Search & Selection i såvel danske som internationale virksomheder. Lad os høre om det latente behov og knytte forbindelsen til de rette netværk og Taplow. Taplow har også erfaring med rekruttering af de rette kandidater til bestyrelsesarbejdet.

Yderligere information

Ønskes en drøftelse af forudsætninger, fordele og muligheder for etablering af bestyrelse, afdækning af kompetencebehov, rekruttering og besættelse af bestyrelsesposter og anden bestyrelsesrelevant forespørgsel eller information, kan undertegnede kontaktes.

Torben Kristensen, Bestyrelsesprofil: her. Personlig kontakt: Mobil:  28 10 85 45 E-mail: tk@proworks.dk

 

PROWORKS ApS • Poppelvej 2, 2791 Dragør • Telefon +45/ 28 10 85 45 • tk@proworks.dk • CVR 26613817 •