Catch 27 – et usædvanligt døgn!


Velkommen til Catch 27 – et usædvanligt døgn! Gør ekstraordinær innovation tilgængelig. Deltag i forløbet, inspireret af hoved programmet Catch Innovation. Planlægges efter aftale i løbet af 2015-16.

Alle har hørt om innovation, de fleste virksomheder kender grundprincipperne og har implementeret dem. De er således ikke nået længere end konkurrenterne. Derfor er det stadig kun de ganske få forundt, at distancere sig. Hvad gør dem så specielle, hvordan har de opnået deres succes og i nogle tilfælde endda kultstatus?

Vær med i 27 fortættede timer, hvor du sammen med ca. 20 andre ledere fra fire til fem spændende virksomheder finder svar på udfordringerne. I godt et døgn bliver vi en gruppe på ca. 20 ledere og specialister, som i 27 timer lever Catch Innovation og deler hinandens kompetencer, værktøjer, metoder, erfaringer, initiativer og gode råd. Vi finder døren til virksomhedens fremtid og binder resultaterne af oplevelserne sammen med virksomhedens virkelighed og den retning, virksomheden og dens medarbejdere skal tage fremover.

Catch 27 giver en smagsprøve på, at transformere tankegangen om kundeforholdet til et innovativt og proaktivt partnerskab. Vi fjerner dogmer og andre forhindringer og fokuserer på alle muligheder, herunder Co-creation og hvordan vi når et spin-off. Alt sat i relation til interessenter og partneres behov for, og krav til løsninger. Sigtet er, at virksomheden opnår succes og konkurrencekraft på andet end pris og bliver en ”uundværlig” samarbejdspartner.

Programindhold

Læs mere om Catch 27 på dansk: her.
Läs mer om Catch 27 på svensk:
her.
Læs mere om Catch Innovation (hovedprogram): her.

Vi kan tilbyde det fuldstændig skræddersyede forløb til virksomheden. Hvad er målene, hvordan skal vi komme derhen, hvem gør hvad og hvordan måler vi indsatsen?
Få nærmere information hos:

Danmark: Torben Kristensen Mobil:  +45 28 10 85 45 E-post: tk@proworks.dk

Sverige: Thomas Bäckman Mobil: +46 40 12 60 51 E-post: ThomasBaeckman@telia.com

PROWORKS ApS • Poppelvej 2, 2791 Dragør • Telefon +45/ 28 10 85 45 • tk@proworks.dk • CVR 26613817 •